A Hollywood Director's Refined Off-the-Grid Cabin by Commune Design

A Hollywood Director’s Refined Off-the-Grid Cabin by Commune Design

A Hollywood Director’s Refined Off-the-Grid Cabin by Commune Design

Information about A Hollywood Director’s Refined Off-the-Grid Cabin by Commune Design

Newborn News

Where does Anthony Russo—who, co-directed with his brother four Marvel movies, including the highest-grossing movie of all time, Avengers: Endgame—go to decompress? Into the wilds of Angeles National Forest in the San Gabriel Mountains, where his 1900s cabin awaits with the promise of off-the-grid solitude, Thanos-style.

Russo’s stone-clad retreat was originally built as part of the U.S. Forest Services’ program to promote responsible land use. The sought-after director was captivated by the idea of having a remote place to escape to, away from the constant hum of cell phone alerts and the complexities of modern life. But while he was more than willing to rough it, he preferred to do it in style. Enter Commune Design, whose work for the Ace Hotels had caught his eye, he told AD in a recent interview.

The footprint of the structure measures just 600 square feet, so one would be forgiven for assuming this must have been a small and fast project for Commune. Building and renovating in an isolated area accessible only by a canyon trail, though, meant everything had to be brought in by foot either via a hand-built wheel barrel or pack mule. “We started the project in fall 2017,” Steven Johanknecht of Commune tells us. “Most of it was completed by fall 2019.”

Yes, it’s still a work in progress; the storage and shower sheds aren’t quite completed yet. But thankfully, Johanknecht’s client knows a thing or two about complex projects.

Photography by Stephen Kent Johnson, courtesy of Commune Design.

the cabin is perched along a  sque, boulder laden stream. the exterior remains  9
Above: The cabin is perched along a picturesque, boulder-laden stream. The exterior remains unchanged, other than a new front door and fresh paint (Farrow & Ball Studio Green). The lower portion of the cabin is to be a bunkhouse, as yet unfinished.
“the solid white oak dutch door is new, and we worked with van cron 10
Above: “The solid white oak Dutch door is new, and we worked with Van Cronenberg Hardware to make a custom bronze doorknob that is a direct cast of a rock taken from the stream in front of the cabin,” says Johanknecht.

Breaking Story – A Hollywood Director’s Refined Off-the-Grid Cabin by Commune Design

The Latest News on A Hollywood Director’s Refined Off-the-Grid Cabin by Commune Design

Source link
Interior Decorating

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Amanda Rosenberry, Oshan Ceremonies {Our NJMOMpreneur of the Week} Previous post Amanda Rosenberry, Oshan Ceremonies {Our NJMOMpreneur of the Week}
Useful toys that further your child's education through play » Residence Style Next post Useful toys that further your child’s education through play » Residence Style